Contact si informatii site

DoyTV.net - este un site liber şi echidistant de divertisment care indexează conţinut gratuit ce se găseşte la liberă circulaţie pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări video gratuite de pe site-uri gen: Youtube.com, Dailymotion.com, Vk.com, Ok.ru, Vimeo.com, Videomega.tv, Video.mail.ru, Vimple.ru, Trilulilu.ro, Netu.tv şi alte site-uri de video sharing. 

Site-ul nu stochează informaţii ale utilizatorilor. Noi nu găzduim sau încarcam niciun fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine site-ul nostru. Dacă aveti orice problema legală vă rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere, noi neavand nicio putere asupra lor. Deasemenea, nici un fisier de tip imagine nu este stocat sau încarcat pe platforma DoyTV | Portal Video, acestea sunt găzduite sau preluate gratuit și liber de pe platforme ca (Google+, Picasa, Facebook, Twitter, Instagram, Flickr).


Site-ul DoyTV.net, ofera editii din seriale si emisiuni romanesti si straine, care apar pe site imediat dupa difuzarea la televizor.
Episoadele sunt disponibile pe mai multe servere, oferind posibilitatea utilizatorului de a alege serverul favorit, pentru o redare optima a episodului.

Contacteaza administrator:
Pentru cereri, reclamatii sau orice fel de informatii aditionale, puteti contacta administratorii acestui site folosind formularul de contact de mai jos, sau pe grupul de Telegram: http://t.me/doytv
Va multumim!

Trimiteți un comentariu

2Comentarii

Trimiteți un comentariu

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !