Ma numesc Zuleyha episodul 84 online subtitrat HD

DoyTV
20

MA NUMESC ZULEYHA EPISOD 84 ONLINE SUBTITRAT

Vezi un nou episod din serialul turcesc Ma numesc Zuleyha episodul 84 online cu subtitrare in romana. (romana)
 
Server 1 Server 2 Server 3

Trimiteți un comentariu

20Comentarii

  1. Ce faceți?! Iar procedați ca sambata trecută cu episodul 83?! Îl postați mai întâi în turcă, deși în turcă l-am văzut deja, și în română încă ba?! De ce mai stați să postați mai întâi în turcă cand oricum episodul în turcă este deja pe youtube încă de joi seara după orele 23, în loc să îl postați direct în română cum e normal și firesc?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Buna am si eu o ontrebare ..cand intrus pe acest site imi intra tot fel de prostii réclame.. voi cum faceti ca sa nu va viruseze telefonul?

      Ștergere
    2. Nu intrati pe acele reclame, reveniti inapoi mereu pe linkul site-ului doytv!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Pe 84 din sez 3 l am găsit tradus... 85 nu l găsesc momentan...

      Ștergere
    2. Nu găsesti episodul 85 fiindca tocmai ce s-a difuzat la ei in Turcia joi 25 februarie. Mesajul tau e scris de pe 24 februarie. Aici pe site probabil ca va aparea in limba romana cu subtritare abea luni sigur; si probabil ca poate va fi postat cel mai devreme posibil duminica; pana atunci mai avem de asteptat ca "domnii" de pe acest site plin de viruși, reclame, reclame la prostii si tampenii se mișcă lent in a posta episodul cu subtritarea in romana cel tarziu sambata seara, cum ar fi normal, ei sunt gata cel mai sigur lunea dupa-amiaza si arareori duminica reușesc si ei sa posteze episodul subtritat. Cand e sa posteze alte seriale turcești cu subtritarea in romana se mișca repede, chiar daca aceste celelalte seriale turcești nu sunt foarte apreciate de noi romanii, dar cand e sa posteze Bir Zamanlar Çukurova care e un serial foarte plăcut si urmărit atat la ei in Turcia, cat si la noi si sunt sigura ca si in multe alte țări unde s-a difuzat acest serial la a tv, ei tocmai Bir Zamanlar Çukurova il posteaza cu subtritarea in romana greu si cu in intarziere. Numai stau sa ma enervez ca oricum "domnii" ăștia fac tot cum vor ei si nu prea țin cont de părerea oamenilor. De aceea ca sa nu stau si sa astept mult si bine pana sa fie postat episodul cu traducere aici, eu mai intai ma uit joia la episodul respectiv in turca ca sa stiu in mare atat cat pot intelege dib turcă despre ce este vorba, si mai folosesc su google translate pentru a intelege si mai bine ce se petrece in serial, si apoi astept sa se fi postat si aici episodul curent cu subtritare in romana.

      Ștergere
  4. Sunteti culmea, si va bateti joc de noi, cei care abia asteptam sa vedem episodul. Nu inteleg de ce nu il postati in romana prima data. Mi se pare bataie de joc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg de ce nu traduceti in limba romana, astept de azi dimineata!!of

    RăspundețiȘtergere
  7. În română când îl puneti ??????????

    RăspundețiȘtergere
  8. Va rog frumos dați-ne și noua subtitrarea an romana vă mulțumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu înțeleg de ce îl traduceți prima data în engleza și apoi în română.... 🙄

    RăspundețiȘtergere
  10. Haideti domne pe bune??? Nici azi nu ati bagat traducerea in romana?

    RăspundețiȘtergere
  11. episodul este acum disponibil cu subtitrare in romana!

    RăspundețiȘtergere
Trimiteți un comentariu

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !